Kapcsolat

Keressen minket az alábbi címen:

icon_widget_image 1031 Budapest, Nánási út 5-7. D. ép. 5. lház. 533 icon_widget_image iroda@komikft.hu icon_widget_image +36 1 501 4864 icon_widget_image Hétfő-Péntek: 8:00 - 16:30; Hétvégén: Zárva
a

Bemutatkozó

Társaságunk a mélyépítési (út, vasút, közmű), hídépítési, magasépítési projektekben tevékenykedik tanácsadó mérnöki szervezetként. Hazai és nemzetközi, Európai Uniós és magyar finanszírozású projektek lebonyolításában, műszaki ellenőrzésében vettünk, veszünk részt. Autópályák, főutak, kis utcák, hidak, vasútvonalak építéséhez, felújításához adtuk szakértelmünket a munka pontos, a minőségi követelményeknek megfelelő elvégzésére.

KÖMI Mérnökiroda Kft.-t(akkori nevén: Közlekedésmérnöki Iroda, Mérnöki, Környezetvédelmi, Vízgazdálkodási Szolgáltató Kft) 1996-ban magánszemélyek alapították olyan cégfilozófiával, melyben a magas színvonalú mérnöki szolgáltatás, a minőségvizsgálati tevékenység és a minőségbiztosítás volt a meghatározó.

 

A folyamatos innováció biztosította számunkra, hogy nemzetközi színvonalú megoldást nyújtsunk a mérnöki tanácsadás területén közúti és vasúti infrastruktúra beruházások, környezeti és természeti erőforrásokkal összefüggő projektek, valamint magasépítési beruházások különböző finanszírozási forrásokhoz illeszkedő megvalósításában, nagy hangsúlyt fektetve a projektmenedzsmentre és a hatékony minőségbiztosításra.

300 300

km

Autópálya

150 150

Sikeres

Projekt

1500 1500

MRD

Beruházás

Kiemelt referenciák

Referenciák
Kapcsolat

Lépjen
kapcsolatba velünk még ma